Traumatologia

Unitat Dirigida pels doctors Miguel Angel Pérez i Jaume Fontserè, que juntament amb l’equip de traumatòlegs, tenen cura de les lesions del aparell locomotor que causen pèrdua de mobilitat i dolor elevat al pacient. Disposem de unitat de diagnòstic per la imatge, radiologia digital i un ecògraf d’última generació per a us muscular i tendinós.

Cirugia ortopèdica

Unitat dirigida pels doctors Miquel Angel Pérez i Albert Pérez , tracta de corregir i evitar traumes del sistema musculo-esquelètic del cos humà per mitjà de cirurgia. En concret tractem diverses patologies:
• cirurgia del genoll, maluc i espatlla
• cirurgia artroscòpica en articulacions
• cirurgia de la mà i canell
• cirurgia del peu
• cirurgia del raquis

Especialitat mèdica que s’encarrega de l’estudi, diagnòstic, tractament i rehabilitació de les lesions de l’Aparell Locomotor. Aquesta definició és tan àmplia que avui en dia és impossible dominar totes i cadascuna de les facetes de l’especialitat. És per això que en l’actualitat els Serveis de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica se subdivideixen en unitats especialitzades en el tractament de les diferents patologies, a manera d’exemple hi traumatòlegs especialitzats en patologia de columna, de genoll, de maluc, mà i canell, espatlla, ortopèdia infantil, traumatologia de l’ancià, cirurgia artroscòpica, micro cirurgia etc.

És una especialitat mèdica quirúrgica, que abasta totes les edats de l’individu, des del moment del naixement, malformacions congènites, patologia del desenvolupament, fins a les fractures de fèmur de l’ancià, des de la patologia derivada de la pràctica esportiva fins a la artrosi de genoll o maluc que necessiten tractaments específics de medicina regenerativa fins a la substitució articular protèsica.

La Traumatologia com el seu nom indica, s’encarrega de el tractament de la patologia traumàtica, fractures, luxacions, esquinços. Aquesta patologia traumàtica pot aparèixer en el àmbit esportiu, laboral, accidents de trànsit etc. La Cirurgia Ortopèdica s’encarrega de l’tractament de malformacions congènites, patologia tumoral i patologia degenerativa, aquesta última afecta més de l’50% de la població d’edat superior a 60 anys. El ritme de vida actual, el treball sedentari, l’obesitat han accentuat sobre manera els patiments degeneratius de l’aparell locomotor. Qui no té algun persona propera o conegut que no presenti artrosi de genoll, maluc, columna.